Home / Forum / DJI / signaal kwijt phantom3 standaard
dvanderpijl
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 Aug 2016, 10:38

signaal kwijt phantom3 standaard

31 Aug 2016, 10:43

hallo. ik heb sinds kort een gebruikte phantom3 standaard.

ik ben nu een paar keer wezen vliegen en het hoogst wat ik heb kunnen bereiken was 45 mtr.
vandaag was ik in het open veld om geen last tehebben van allerlei storingen en kom ik niet verder dan een meter of 25....

heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen?

mvg Dick

mcjpijpers
Berichten: 8
Lid geworden op: 11 Apr 2016, 20:42

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

06 Sep 2016, 16:56

Hoi,

Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn Phantom 3 standard.

Bij mij was de wifi van de controller kapot.
Neem maar eens contact op met Droneland, die weten daar wel een oplossing voor.

gr,

Marcel

masterchief
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 Sep 2016, 23:01

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

08 Sep 2016, 23:06

Downgrade naar firmware 1.5 dan is je probleem opgelost je zit zeker nu op 1.6

pascal1988
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 Okt 2016, 12:33

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

26 Okt 2016, 12:39

Hoe kan ik downgraden. Ik vind het verdomd irritant elke keer signaal weg is. HELPPP

jimverharen
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 Nov 2016, 14:28

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

11 Nov 2016, 14:31

Ik heb het zelfde probleem, is het downgraden van software mogelijk?

waarom hebben ze dit aan gepast??

yoeriphantom
Berichten: 4
Lid geworden op: 05 Okt 2016, 11:41

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

06 Dec 2016, 12:50

Heeft iemand al een oplossing voor het probleem gevonden?

Groeten,

Yoeri

Gebruikersavatar
janwillem
Berichten: 20
Lid geworden op: 01 Mar 2016, 21:43
Locatie: Slagharen

Re: signaal kwijt phantom3 standaard

25 Dec 2016, 12:23

Ik heb sinds vorige week een update naar 1.7 getest en de hinderlijke wegvallende videoverbinding is bij mij in ieder geval verdwenen. Vliegt weer als een zonnetje :)

Terug naar “DJI”

[message]

Close