Steeds meer bedrijven gaan de kracht van drones inzien. Zo gebruiken makelaars drones al een tijdje om huizen en de grond eromheen in kaart te brengen. Om je tijdens het boeken van een vakantie al een vakantiegevoel mee te geven heeft Neckermann bij voorlopig 3 hotels een video toegevoegd.

Toegevoegde waarde

Neckermann heeft ervoor gekozen om drones te gebruiken om de beelden te maken. Drone beelden lijken op beelden die door een helikopter zijn gemaakt maar in tegenstelling tot een helikopter kun je dichterbij gebouwen vliegen en door hotel kamers. De drone beelden geven naast de foto’s en uitgebreide informatie over de accommodaties een toegevoegde waarde voor de klant. Dit draagt bij aan een betere klantervaring Het tonen van drone filmpjes bij hotels op de website is slechts een Pilot. Wanneer het resultaat als positief bevonden wordt zullen er mogelijk meer video’s beschikbaar komen.

Therese Smeets

"De vakantie voorpret begint al bij het boeken van de juiste accommodatie die past bij de wensen van de klant" aldus Therese Smeets, E-commerce manager van Neckermann Reizen. "Als deze via de drone opnames het hotel al kan beleven draagt dat bij aan het plezier van de voorbereiding op de daadwerkelijke vakantie. Mensen vinden het leuk als ze vrienden en familie kunnen laten zien waar ze naar toe gaan tijdens hun volgende vakantie en als ze terug zijn kunnen ze laten zien waar ze geweest zijn. Alles draait om experience, om het delen en beleven en daar spelen wij op deze manier nog meer op in." Een van de hotels die Neckermann filmde is het Sentido Lykia Resort & Spa

0 Reacties

    Plaats een reactie