Een inwoner van Lower Township in de Amerikaanse staat New Jersey is onlangs gearresteerd door de lokale politie, omdat hij verdacht wordt een drone van een buurtgenoot neer te hebben geschoten.

Melding

Op 26 september ging het Lower Township Police Department op onderzoek uit naar aanleiding van een melding van een inwoner dat zijn op afstand bestuurbaar vliegtuigje neergeschoten was.

Getroffen drone

De drone-piloot was bezig met het maken van luchtopnames van het huis van een vriend, dat momenteel verbouwd werd. Na het horen van diverse geweerschoten verloor de piloot de controle over zijn onbemande vliegtuigje. Toen de eigenaar zijn toestel terug vond, bleek het toestel doorboort te zijn met diverse kogelgaten.

Arrestatie

Nadat de politie ter plaatste was gekomen, heeft de drone-piloot de dienders gedirigeerd richting het gebied waar de schoten vandaan kwamen. Na enig onderzoek heeft de politie een 32-jarige man gearresteerd die verdacht wordt van het beschieten van de getroffen drone.

Aanklacht

Het geweer van de man is in beslag genomen en de man wordt aangeklaagd wegens crimineel gedrag. De verdachte is reeds op vrije voeten gesteld in afwachting van zijn aanklacht. new-jersey-rechtbank-justitie-aanklachtnew-jersey-rechtbank-justitie-aanklacht

0 Reacties

    Plaats een reactie