Kijkers van de Golden Globes kunnen dit jaar opnames vanuit een unieke cameraperspectief verwachten. Team DJI is namelijk uitgenodigd om opnames te maken met een drone van de rode loper van de prestigieuze awardshow in Hollywood, Californië. .

Video

Carson Daly, een Amerikaanse televisiepresentator, plaatste deze video op zijn Instagram met als opmerking "Nieuwe 2015 rode loper trend: Kalende mannelijke beroemdheden van middelbare leeftijd opgelet!".

Golden Globe Awards

Afgelopen weekend vond de 72e editie plaats van de Golden Globe Awards in het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles. De Golden Globes worden sinds 1944 uitgereikt en is ter erkenning van uitmuntendheid in film en televisie, in binnen- en buitenland. De awards worden toegekend door de leden van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA).

CES 2015

Vorige week was DJI ook aanwezig op de CES 2015 in Las Vegas. De toonaangevende producent van drones voor consumenten en professionals had een indrukwekkende stand op 's werelds grootste beurs met consumentenelektronica. dji-inspire-1-drone-quadcopterdji-inspire-1-drone-quadcopter

0 Reacties

    Plaats een reactie