Het is niet verwonderlijk dat met name rond de jaarwisseling weer talloze drone video's verschijnen met luchtopnames van vuurwerk. Vuurwerk bekijken vanaf de grond is mooi, maar via een drone kan vuurwerk vanuit een uniek gezichtspunt worden waargenomen. Tijdens de jaarwisseling 2014/2015 zijn er ook vele Nederlandse drone-piloten geweest die in plaats van een vuurpijl hun drone de lucht in 'schoten'.

Illegaal

Luchtopnames met een drone resulteren vaak in prachtige en unieke beelden, maar volgens de huidige drone-regelgeving is het ten strengste verboden om opnames te maken in het donker. Ondanks het feit dat alle onderstaande drone-piloten in overtreding zijn, willen we de video's van het vuurwerk op Nederlandse bodem niet onthouden.

Drone video's van vuurwerk

Naast een aantal luchtopnames op onbekende locaties in Nederland, vind je hieronder een overzicht van video's van vuurwerk in de plaatsen: • AlmereAmerfoort (1)Amersfoort (2)AppingedamEmmeloordEnschedeGenemuidenHuizenHulstLutjebroekNieuwerkerk aan den IJssel (1)Nieuwerkerk aan den IJssel (2)NieuwveenNunspeetOldenzaalOisterwijkRoosendaalTwelloVeendamVlissingenWestervoortWesthaar

Almere

Ameland

Amersfoort (1)

Amersfoort (2)

Appingedam

Emmeloord

Enschede

|

Genemuiden

Huizen

Hulst

Lutjebroek

Nieuwerkerk aan den IJssel (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel (2)

Nieuwveen

Nunspeet

Oldenzaal

Oisterwijk

Roosendaal

Twello

Veendam

Vlissingen

Westervoort

Westhaar

Onbekende locatie 1

Onbekende locatie 2

Onbekende locatie 3

Onbekende locatie 4

1 Reacties

  1. Dave

    Jammer van de opvallend slechte beeldkwaliteit bij alle filmpjes en dat bij 1080p. Bovendien zou ik bij filmen in het donker adviseren om de drone- velichting aan de kant van de camera af te plakken met zwarte tape opdat deze lampen ook een lelijk effect geven in de opname.

Plaats een reactie