De snelgroeiende drone-industrie wachtte niet op besluiten van regeringen voordat zij zich openstelde voor investeringen. De nieuwe industrie creëert oneindig veel nieuwe kansen dankzij een compleet nieuwe hardware en IT-markt.

Drone-technologie

Een groeiend ecosysteem van drone software- en hardwareleveranciers is al enige tijd bezig service te bieden aan een lange lijst van klanten in de landbouw, ruimtelijke ordening, energie en bouw. Veel van de verkopers zijn tamelijk klein, particuliere bedrijven en startups - hoewel grote defensie-gerichte bedrijven en industriële mogendheden ook beginnen te investeren in drone-technologie.

Rapport

In het meest recente rapport van BI Intelligence, neemt Business Insider een diepe duik in de verschillende niveaus van de groeiende wereldwijde industrie voor commerciële drones of onbemande luchtvaartuigen (UAV's). Het 32-pagina's tellende rapport geeft prognoses voor de zakelijke mogelijkheden in de commerciële drone-technologie, kijkt naar vooruitgang en voorspellingen, benadrukt de top business-to-business markten op het gebied van toepassingen en eindgebruikers en biedt een exclusieve lijst van tientallen opmerkelijke bedrijven die reeds actief zijn in de drone technologie. Tot slot, graaft het rapport dieper in de actuele stand van de Amerikaanse regulering van commerciële drones, onlangs gepubliceerd door de Federal Aviation Administration (FAA) voor commerciële drone vluchten.

THE DRONES REPORT

Hier zijn enkele van de belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • De wereldwijde commerciële drone markt zal verschijnen in een handvol sectoren: landbouw, energie, nutsbedrijven, mijnbouw, bouw, vastgoed, media, en filmproductie.
  • De meeste groei in de drone-industrie is op de commerciële kant en niet aan de militaire kant
  • E-commerce en het pakket levering zal geen vroegtijdige focus van de drone-industrie zijn.
  • Drone fabrikanten vooral gericht op militaire klanten beschikken niet over een natuurlijk voordeel in de snel evoluerende consumenten drone markt.
  • De voorgestelde Amerikaanse regelgeving zou een einde van het verbod op commerciële drone vluchten maken.
  • Technologische belemmeringen zijn een wegversperring en een enorme zakelijke kans.
  • Veel van de opmerkelijke vroege commerciële UAV fabrikanten zijn in opkomst buiten de Amerikaanse markt.
  • De commerciële-drone-industrie is nog steeds jong, maar is begonnen met enige vorm van volwassen worden door grote investeringen van grote industriële conglomeraten, chip-bedrijven en defensiemachten.
business-insider-the-drone-rapportbusiness-insider-the-drone-rapport

Samenvatting

Samengevat, het rapport:

  • bevat twee gedetailleerde tabellen van alle Amerikaanse bedrijven die ontheffing hebben om met drones commercieel te vliegen, het merk / model van UAV's ze zullen gebruiken, en de toepassingen waarvoor ze worden ingezet.
  • laat de implicaties zien van de nieuwe voorgestelde regels van de FAA voor commerciële drones.
  • verkent de top sectoren voor commerciële drones en de reden waarom ze naar voren zijn gekomen als sectoren vriendelijk voor UAV-technologie.
  • geeft een overzicht van de high-level attributen van UAV-systemen en hardware, en bespreekt bepaalde obstakels.
  • bevat grafieken van de omvang van de commerciële markt, FAA vrijstellingen en directe economische impact.

Volledig rapport

Het volledige rapport is tegen betaling te downloaden via de website van BI Intelligence.

0 Reacties

    Plaats een reactie