Inwoners van De Vijfhoek in Deventer kunnen zich op zaterdag 21 maart verzamelen op de Ulebelt om mee te doen aan een bijzonder kunstproject met een drone in de hoofdrol.

Levensecht kunstwerk

Alle geïnteresseerden gaan dan een nieuw kunstwerk maken in de vorm van een korte video en vormen de woorden "Ik en de ander". Het filmen hiervan gebeurt vanuit de lucht met een drone. kunstwerk-mij-jij-zij-hij-wij-gij-leonard-springerlaan-deventerkunstwerk-mij-jij-zij-hij-wij-gij-leonard-springerlaan-deventer

Bestaande kunstwerken

Aanleiding voor het video-project is dat de commissie 'Kunst in de openbare ruimte' die graag de bestaande kunstwerken in de openbare ruimte opnieuw onder de aandacht wil brengen. In De Vijfhoek gaat het om het kunstproject Ik en de ander van Marc Ruygrok. De woorden MIJ, JIJ, ZIJ, HIJ, WIJ, GIJ staan hiervoor en zijn te vinden op de rotondes van de Leonard Springerlaan.

Meedoen?

Bewoners die mee willen doen met het vormen van de woorden "Ik en de ander" dienen zich om 11.00 uur te verzamelen bij de Ulebelt in Deventer. Het project wordt uitgevoerd door de Deventer community kunstenaar Marianne de Bakker in opdracht van Het Kunstenlab.

0 Reacties

    Plaats een reactie