Zaterdag is het zo ver; International Drone Day. Wereldwijd stijgen er honderden drones de lucht in en kunnen nieuwsgierige mensen kennis maken met deze nieuwe technische speeltjes. In Nederland worden er zowel in Amsterdam als in Breda evenementen georganiseerd waar het publiek drones van dichtbij kunnen bekijken. international-drone-day-team-netherlands-breda-drone-zone-dronesnl.

Texashoeve Breda

DroneZone Breda organiseert International Drone Day bij de Texashoeve in Breda. De Texashoeve ligt in het polderlandschap ten noorden van Breda en beschikt over grote velden. Op de Texashoeve kunnen bezoekers ook genieten van een hapje en een drankje.

Activiteiten

Om 14:00 uur gaat het evenement van start en kunnen bezoekers gratis het terrein bezoeken en genieten van verschillende drone evenementen. Van ouderwets spijkerpoepen met drones tot het FPV racen, je vindt het allemaal tijdens de International Drone Day in Breda. Wanneer de zon onder gaat en het donker wordt vliegen verlichte drones de lucht in en zorgen voor een waar spektakel. international-drone-day-dronezone-breda-2015international-drone-day-dronezone-breda-2015

Deelnemen?

Heb jij zelf een drone en wil je graag mee doen tijdens het evenement dan kan dat! Voor 12,50 euro mag je op het terrein met jouw drone vliegen en krijg je daarnaast nog een hapje en een drankje. Op de Facebook pagina van International Drone Day Team Netherlands – Breda vind je meer informatie over het evenement.

Impressie

Op vrijdag 6 februari organiseerde DroneZone Breda in de Koepelhal in Tilburg een avondje indoor drone vliegen. De activiteiten geven een korte impressie over wat je kan verwachten tijdens de International Drone Day in Breda.

2 Reacties

  1. Wim

    Ben erbij!

  2. Willem

    Misschien tot dan ;)

Plaats een reactie