Motorola Solutions heeft een strategische investering gedaan in CyPhy Works, een bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige drones. CyPhy ontwikkeld drone technologie en ‘microfilament tether’, een technologie waarmee data op een hoge snelheid gestreamd wordt voor onder meer high definition (HD) video.

CyPhy Works

CyPhy Works ontwikkeld makkelijk te besturen drones die geschikt zijn voor commercieel gebruik. Het bedrijf biedt no-pilot hardware systemen, autopilot en control software, onafgebroken HD video streaming via infra-rood en laser meet sensoren. De microfilament technologie kan gebruikt worden op lange termijn, met een lange gebruiksduur zonder de batterijen op te laden, zodat de real-time data snel en veilig naar het grondstation verstuurd kan worden.

Investering

De investering van Motorola in CyPhy is een onderdeel van haar strategie om bedrijf kritische communicatie te bevorderen door de openbare veiligheid en commerciële klanten te verbinden met real-time gegevens en inlichten als nooit tevoren. Hoeveel geld Motorola heeft geïnvesteerd in CyPhy is niet bekend gemaakt. investering-motorola-cyphy-dronesinvestering-motorola-cyphy-drones

0 Reacties

    Plaats een reactie