Iedere uitzending van 'De Wereld Draait Door' wordt altijd afgesloten met een korte sketch van Lucky TV. Een uitzending van deze week werd afgesloten met een komisch fragment over de zogenaamde drone van Willem-Alexander.

Drone onderschept

Lucky TV besteedt altijd aandacht aan een actueel nieuwsfeit waarin een videofragment wordt voorzien van een grappige voice-over. In de uitzending van vandaag stond het nieuws centraal waarin een drone onderschept was bij Paleis Huis ten Bosch. Zondagavond betrapte de politie een dronepiloot die met zijn drone in het verboden luchtruim boven het Koninklijk Paleis vloog.

Willy heb een drone

In plaats van het onverantwoordelijke gedrag van de drone-piloot aan de kaak te stellen legde Lucky TV de schuld van het drone-incident bij een verrassend persoon neer. Met de titel 'Willy heb een drone' werd het nieuws zo gebracht dat Koning Willem-Alexander degene was die met zijn drone boven het paleis vloog.

Lucky TV

Lucky TV is een initiatief van Sander van de Pavert die sinds 2003 korte video's produceert voor de nationale televisie. Alle filmpjes worden door Van de Pavert zelf geschreven, geregisseerd en gemonteerd. Sinds 2005 levert Lucky TV een dagelijkse sketch aan het televisieprogramma 'De Wereld Draait Door'. In het eerste seizoen werden de korte video's uitgezonden halverwege het programma. Vanaf het tweede seizoen kregen de filmpjes een vaste plek aan het einde van elke aflevering. koning-willem-alexander-van-oranjekoning-willem-alexander-van-oranje

2 Reacties

  1. Joris

    Haha, grappig! :-)

  2. Thijs__

    Hahahahaha heel vet

Plaats een reactie