Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2015 organiseert Terrapinn voor het tweede jaar op rij de Commercial UAV Show in Londen. Het event dat zijn pijlen richt op de commerciële drone markt was vorig jaar een groot succes en om deze reden wordt er dit jaar een tweede editie georganiseerd.

Beurs

Vorig jaar bracht de commerciële drone beurs meer dan 1500 deelnemers van 59 bedrijven en het doel van 2015 is om dit aantal te verdubbelen. Op de beurs worden verschillende industrieën vertegenwoordigd en bestaat het grootste gedeelte, met 40 procent, uit de landbouw en media industrie. the-commercial-uav-show-2015-oktober-drones-commercieel-excel-londenthe-commercial-uav-show-2015-oktober-drones-commercieel-excel-londen

Conferenties en demonstraties

Op de beurs in Londen komen veel gast sprekers vertellen over nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Tijdens het tweedaagse evenement geven deelnemende bedrijven demonstraties van hun ontwikkelingen rondom drones en zit je vooraan bij de nieuwste technieken.

ExCel London

De Commercial UAV Show beurs wordt gehouden in de ExCel in Londen. Het expositie- en evenementencomplex in Londen bestaat uit 12 evenementenhallen die door het verwijderen van tussenwanden tot de twee grootste pilaarvrije expositieruimtes van het Verenigd Koninkrijk behoren.

0 Reacties

    Plaats een reactie