Drones voor onderzoek, voor nieuws, voor de fun en voor te gek beeldmateriaal. De mogelijkheden lijken eindeloos, dus wat dat betreft kunnen we vanalles verwachten. Maar toen Chris Early zijn dochter volgde met een drone, waren er hordes mensen met stomheid geslagen. Hij haalde het ene na het andere nieuwsbericht; van krant, tot internet, tot tv. [embed]2xj1wb2A[/embed].

Naar school

De vader uit Tennessee was al bekend met het gebruik van een drone door zijn bedrijf in videoproducties. Toen het moment aanbrak dat zijn dochter Katie voor het eerst alleen naar school zou lopen, was de beslissing snel gemaakt. Zijn DJI zou het 8-jarige meisje vanuit de lucht gaan volgen op haar weg naar school.

Verrassing

Hoewel zijn dochter had gezegd dat hij haar niet in de gaten kon houden, had Chris daar toch een ander idee over. Tijdens het filmen zag hij veel andere kinderen omhoog kijken en wijzen, maar Katie wist al lang hoe laat het was. Het meisje was wel verrast, omdat haar vader haar niks verteld had over zijn plan. school2school2

Veiligheid

Is het een kwestie van overbezorgdheid, of moet dit gewoon kunnen? Dit is de vraag die bij vele Amerikanen - en ondertussen ook andere wereldburgers - rees. Het feit dat Chris het gewoon voor de lol deed, maar wel blij was om te zien dat zijn dochter de weg veilig zelf had bewandeld, is niet voor iedereen voldoende argument om het goed te keuren. Gelukkig voor de kleine meid zal is haar vader niet van plan zijn Phantom dagelijks op pad te sturen. Maar wat als ze ouder is? Velen grappen met 'Just wait until she starts dating'.

2 Reacties

  1. Thijs_

    Haha zou je pa maar zijn

  2. wim

    Jeetje dat gaat toch redelijk ver

Plaats een reactie