Drones.nl presenteert met trots een nieuwe winactie. Wil jij kans maken op een Micro Drone 2.0 t.w.v. 99 euro? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans op een Micro Drone 2.0 Speed Edition. Op 1 mei 2015 maken wij de gelukkige winnaar bekend!.

Doe nu mee!

Kans maken op de Micro Drone 2.0 is simpel:

1. Ga naar
2. Vul je gegevens in 3. Bevestig je emailadres 4. Je maakt kans op de Micro Drone 2.0!

Vergeet ook niet even je vrienden op de hoogte te stellen van de winactie door het bericht te delen! Na het aflopen van de winactie stellen we de winnaar op de hoogte via social media en op deze website.

Micro Drone 2.0

De Micro Drone 2.0 is een kleine drone die ideaal is voor beginnende drone piloten, maar ook voor gevorderden is de Micro Drone 2.0 ook een leuke gadget! Vlieg jij binnenkort rond met deze drone?

Specificaties:

• Micro Drone 2.0 Speed Edition • Camera met foto- en video-mode • 3.7V Li-Po accu • USB oplader • Gewicht: slechts 34 gram • 120 meter bereik • Inclusief 2.4 Ghz afstandsbediening drones_winactie_microdrone_2-0_615x450_pxdrones_winactie_microdrone_2-0_615x450_px

Actievoorwaarden

- De winactie eindigt op donderdag 30 april 2015 om 23:59 uur. - Deelname aan deze wedstrijd is kosteloos. - Deelnemers dienen 16 jaar of ouder te zijn - Deelnemers dienen een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland of België te hebben. - Deze actie is op geen enkele manier gesponsord of beheerd door derden. - De winnaar wordt na afloop van de actie via de website en social media bekend gemaakt. - De winnaar wordt per email op de hoogte gesteld. - Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. - Reclamatie over de uitslag van deze actie of over de prijswinnaar is op voorhand uitgesloten. - De gewonnen prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. - Indien enig vermoeden van fraude bestaat, is Drones.nl gerechtigd deelnemer(s) te diskwalificeren. - Personeelsleden van Drones.nl zijn uitgesloten van deelname. - Drones.nl behoudt het recht de actie te beëindigen en geen prijs uit te keren, indien daartoe aanleiding is. - De prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten en/of andere producten. - Per persoon kun je maximaal 1 keer meespelen. - Bij deelname verleent de deelnemer toestemming om nieuwsbrieven van Drones.nl te ontvangen. - Iedere deelnemer kan zich te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief van Drones.nl. - Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden. - Deze actie wordt georganiseerd door Drones.nl, gevestigd te ’s-Hertogenbosch.

10 Reacties

  1. Jessica

    #done en nu maar afwachten!

  2. Michel Rietveld

    Ow goodie, volg jullie al heel lang dus zorg maar dat er op dit speeltje wat reclame gedrukt wordt zodat iedereen het goed kan zien als ik er mee show-vlieg.

  3. Erwin

    Ik doe mee!

  4. PietervdR

    Geinig speeltje! Leuke actie, drones.nl!

  5. SanderP

    Count me in!

  6. RCtesting.tv

    Hallo mensen ik heb kanaal als ik dit win maak ik een review video ik zet de link er dan wel op!

  7. Bas

    zou zo gaaf zijn als ik deze zou mogen winnen XO

  8. NYD Knickerbocker

    I do like an experiment for my golf video's.

  9. rick

    Bas zou ik ook vinden volg de site al van begin maar nooit wat gewonnen wie heeft gewonen?

  10. brent

    “Ik zou hem 2x per dag uitlaten, veel frisse lucht geven, en elke dag de propellertjes poetsen. Ik zou er verstoppertje mee gaan spelen en hem stiekem laten winnen. Ik zou er de wijde wereld mee rond trekken. Ik zou hem aan de leiband hangen wanneer we buiten zijn en los laten in het park. Als hij dan toch weg vliegt dan zou ik hem overal gaan zoeken tot ik hem gevonden heb en dan stevig vast pakken. Ik zou vooral veel plezier maken met hem… En als ik hem niet zou winnen dan hoop ik dat ‘Brenda’ (zo heb ik hem ondertussen al genoemd) een goed baasje zal krijgen.”

Plaats een reactie