De eerste maand van 2016 is weer achter de rug en dat betekent natuurlijk dat Drones.nl weer een prijs mag uitreiken. Dit keer wordt in samenwerking met Alternate de winnaar blij gemaakt met een DJI Phantom 2 inclusief Zenmuse H3-3D gimbal. Van alle deelnemers is Nick van Tol de gelukkige gebleken en neemt hij dus binnenkort deze superprijs in ontvangst. Nick, van harte gefeliciteerd!.

Locatie

De grote vraag uit de winactie was: 'Op welke unieke locatie zou jij graag met deze drone willen vliegen?'. Nick besloot om mee te doen en vulde het volgende antwoord in: "Iedere vlucht met een drone is uniek! Zelf zou ik tijdens een forelviswedstrijd beelden willen maken van de vissers, de drills en van de vangsten. Je krijgt unieke beelden omdat dit bijna nooit gedaan wordt."

Antwoorden

Een groot deel van de deelnemers aan de winactie gaf aan een drone graag mee te nemen op vakantie. Van een afgelegen eiland tot aan grote steden, elk soort bestemming kwam aan bod. Daarnaast blijven uiteraard ook mooie en uitgestrekte natuurgebieden, zowel ver weg als dichtbij, favoriet bij velen.

drones_winactie_januari_2016_prijs_615x450drones_winactie_januari_2016_prijs_615x450

DJI Phantom 2

De DJI Phantom 2 is een ready to fly quadcopter en beschikt over een handvol aan veiligheidsfuncties. Het onbemande vlieguigje beschikt over een intelligente batterij en een Return-to-Home (RTH) functie. Hiermee is de drone in staat om zelfstandig terug te vliegen naar het vertrekpunt. Hiervoor maakt de drone gebruik van GPS. De quadcopter beschikt over een 5200 mAh LiPo accu die garant staat voor een vliegtijd van 25 minuten. De lege accu is zeer eenvoudig te vervangen.

Zenmuse H3-3D gimbal

De te winnen DJI Phantom 2 is voorzien van 3-assige Zenmuse H3-3D gimbal. Hier klik je gemakkelijk een GoPro Hero 3 of 3+ actiecamera in. De 3-assige gimbal zorgt ervoor dat je stabiele en strakke beelden kunt opnemen. De gimbal is te besturen via de meegeleverde afstandsbediening waardoor je de mogelijkheid hebt om prachtige opnames te maken.

Nieuwe winactie

Voor wie baalt dat de drone aan hun neus voorbij is gevlogen: ga snel naar win.drones.nl, want daar staat alweer een nieuwe winactie klaar! Slechts door een gokje te wagen over het aantal propellers in een bak, maak jij al kans op een Traxxas Aton drone van Toemen Modelsport.

0 Reacties

    Plaats een reactie