Drones zijn leuk voor jong en oud. Je hebt ze met en zonder camera. Drones om te filmen of om te racen. De mogelijkheden met drones zijn eindeloos. Een drone is daarom voor iedereen leuk om te krijgen of cadeau te doen. Wij hebben de beste drone kerstcadeaus van 2019 voor je op een rijtje gezet.

JJRC H36 Mini - €19,95

De JJRC H36 Mini drone is een kleine quadcopter met een beschermende rand om de propellers. Dit maakt de drone bestand tegen een stootje en biedt het veel vliegplezier voor jong en oud. De drone heeft een verwisselbare accu, waardoor deze niet lang aan de grond hoeft te staan. De drone wordt standaard geleverd inclusief remote controller.

De beste drones voor kerst 2019

Syma X26 - €34,95

De Syma X26 drone is rondom voorzien van propellerbescherming waardoor deze drone erg veilig is. De propellers van de drone zullen niet snel schade aanrichten. De drone is niet uitgerust met camera, maar is voornamelijk bedoeld voor het vliegplezier. De accu geeft dan ook een vliegtijd van ongeveer 6 minuten. De Syma X26 wordt standaard geleverd inclusief remote controller.

De beste drones voor kerst 2019

Eachine E58 - €74,95

De Eachine E58 is uitgerust met een HD camera waarmee via een mobiele applicatie live meegekeken kan worden. De drone heeft opvouwbare armen en is daardoor makkelijk mee te nemen. Dankzij de ingebouwde 6-assige gyroscoop vliegt de drone zeer stabiel en is daardoor geschikt voor beginnende dronepiloten.

De beste drones voor kerst 2019

DJI Tello - €89,00

De DJI Tello werd in 2018 al uitgeroepen tot drone van het jaar. Deze drone blijft een absolute topper in zijn klasse en is tot het einde van het jaar zeer scherp geprijsd. De kleine quadcopter is te bedienen via een smartphone of tablet middels de DJI Tello app. Uniek aan deze drone is zijn mogelijkheid om hem te programmeren via Scratch, een MIT-codeersysteem. Dit maakt de drone geschikt voor kinderen om spelenderwijs kennis te laten maken met programmeren.

De beste drones voor kerst 2019

Syma W1PRO Explorer - €199.95

De Syma W1PRO Explorer is voorzien van een 4K camera en brushless motoren. Dit maakt de drone zeer geschikt voor het maken van mooie luchtopnames. Je smartphone sluit je aan op de meegeleverde afstandsbediening en geeft je een livestream vanuit de camera tot een afstand van 250 meter. De drone heeft een vliegtijd van maximaal 18 minuten.

De beste drones voor kerst 2019

DJI Mavic Mini - €399,-

De DJI Mavic Mini is de absolute topper van dit jaar. De drone biedt veel waarde voor weinig geld. Het kleine quadcoptertje weegt slechts 248 gram en is daarmee voorbereid op de veranderende regelgeving. Ondanks zijn lage gewicht beschikt de drone over een 3-assige gimbal die een 2,7K camera stabiliseert. Hierdoor maak je prachtige opnames met de DJI Mavic Mini. Met een bereik tot 2 kilometer en een vliegtijd van 30 minuten per accu is de DJI Mavic Mini een echte uitblinker in zijn prijsklasse.

De beste drones voor kerst 2019

0 Reacties

    Plaats een reactie