Bedrijven van over de hele wereld voelen de impact van het zich verspreidende Coronavirus en DJI is daarop geen uitzondering. De Chinese drone-maker sloot recent uit voorzorg zijn kantoren in China. Vanaf 10 februari gaan de kantoren weer open.

Voorzorg

DJI liet onlangs weten dat men de kantoren in China gesloten houdt tot 10 februari. Aanleiding is het de verspreiding van het gevaarlijke Coronavirus. DJI wil dat uit voorzorg maatregelen nemen om medewerkers te beschermen. Het is nog niet bekend in hoeverre dit de productie beïnvloedt van huidige en toekomstige modellen.

Verklaring DJI

“DJI volgt de situatie op de voet en volgt relevante richtlijnen", vertelt het bedrijf in een statement. "We zullen voorzorgsmaatregelen treffen voor alle werknemers bij terugkeer op kantoor en zullen relevante gezondheidsrichtlijnen blijven volgen. Onze topprioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers.”

DJI-kantoren tijdelijk gesloten in China vanwege Coronavirus

Invloed op nieuwe drones

Het is nog niet bekend of het Coronavirus ook van invloed zal zijn op de lancering van nieuwe drones, zoals de DJI Matrice 300, die mogelijk eind februari zal worden geïntroduceerd en de DJI Mavic Air 2 die mogelijk ook binnenkort onthuld wordt. De DJI-kantoren in China gaan op 10 februari weer open.

0 Reacties

    Plaats een reactie