DJI gaat op 27 april de DJI Mavic Air 2 presenteren, maar de vraag begint nu steeds meer te worden wat we nog niét weten over de nieuwe drone. Vandaag kwam namelijk ook de prijs naar buiten. De nieuwe drone gaat 799 euro kosten.

Prijs

De nieuwe DJI Mavic Air 2 gaat mogelijk 799 dollar kosten. Dat is dezelfde prijs als het huidige model. Aangezien men in Nederland graag het dollarteken vervangt voor een euro kunnen we er vanuit gaan dat de drone hier in Nederland straks 799 euro gaat kosten. Dat is minder dan de originele DJI Mavic Air nu kost.

Foutje, bedankt

Dat we de prijs nu al weten, komt door een fout van een partner van DJI. Informatie over de Mavic Air 2 online, inclusief de prijs van de drone, werd per ongeluk online geplaatst. Daarnaast werden er ook een aantal nieuwe foto's opgezet. De website DroneDJ had de scoop.

DJI Mavic Air 2

De Mavic Air 2 past tussen de DJI Mavic Mini en de bekende Mavic 2-serie, waardoor het een geweldige combinatie is van klein formaat en kracht. Met meer batterijcapaciteit, een sterk verbeterde camera en ondersteuning voor OccuSync 3.0

DJI Mavic Air 2 gaat mogelijk 799 euro kosten

Release

Deze nieuwe drone in de DJI Mavic Air-serie wordt op 27 april geïntroduceerd. Dan houdt DJI een speciaal (digitaal) evenement met de slogan 'up your game'. Mogelijk is de drone ook meteen na dat evenement te bestellen via de DJI Store.

Bron: DroneDJ

0 Reacties

    Plaats een reactie