Recent bracht DJI een nieuwe firmware-update uit voor populaire DJI Mavic Mini. Deze biedt gebruikers met name de mogelijkheid om meer uit de camera te halen van de kleine krachtpatser.

Firmware-update

De DJI Mavic Mini heeft een firmware-update ontvangen. Deze voegt een optie toe die voor velen ontbrak, namelijk het instellen van handmatige belichting voor video's. De firmware bevat ook handmatige witbalanscontrole en extra framesnelheden in 2,7K en 1080p video.

Belichting en witbalans

Met het handmatig instellen van de belichting kunnen beelden geschoten met de drone er vanaf nu nog professioneler uit zien. Door de handmatige witbalans toe te voegen, krijg je tevens meer controle over de kleuren van het beeld. Normaal gesproken zoekt de camera automatisch naar de beste kleurtemperatuur, maar dat is voor gevorderde filmers niet altijd de beste keuze.

Nieuwe firmware update voor DJI Mavic Mini

24 fps

De update voegt ook de mogelijkheid toe om 2,7K- en 1080p-video op te nemen met 24 frames per seconde (evenals 1080p met 48fps). Dit biedt meer filmische opties bij het vastleggen van video's. 24 fps is een standaard framesnelheid in de hele filmindustrie, omdat het een zachte, filmische uitstraling geeft, vergeleken met het meer realistische uiterlijk van 60 fps.

Downloaden

De nieuwe firmware download je direct en kostenloos via DJI Fly-app of via de DJI Assistant 2 voor Mavic-software voor Windows en macOS. De DJI Fly-app dient hiervoor up-to-date te zijn (versie 1.0.8.).

0 Reacties

    Plaats een reactie