Recent kwam een nieuwe update uit voor de DJI Fly-app, die wordt gebruikt om de DJI Mavic Mini en de DJI Mavic Air 2 te beheren en besturen. De update is aan de kleine kant, maar lost nog steeds crashproblemen op, voegt geavanceerde cardanische bediening toe voor de Mavic Air 2 , en verbetert de in-app batterij-indicator en vluchttijdwaarschuwingen.

Verbetering

De eerste verbetering die is doorgevoerd, is de bijgewerkte weergavelogica voor de batterijstatus linksboven, samen met bijgewerkte vluchttijdwaarschuwingen. De update heeft ook bugfixes toegevoegd voor crashproblemen waarmee eerdere versies werden geconfronteerd en verbetert de algehele stabiliteit van de app voor een betere gebruikerservaring.

Update

De laatste en grotere update is de opname van meer geavanceerde cardanische instellingen voor de Mavic Air 2. Zodra we in de bijgewerkte app spelen, zullen we delen wat de nieuwe cardanische instellingen zijn.

Nu beschikbaar

De nieuwe update is nu beschikbaar om te downloaden via de App Store, het lijkt er nog niet op dat DJI hem naar de Play Store heeft gepusht. We zullen dit bericht dienovereenkomstig bijwerken.

DJI Mavic Air 2

De DJI Mavic Air 2 is de nieuwste drone die wordt uitgebracht door DJI, met functies zoals 4k 60fps video, 48 MP foto's, ActiveTrack 3.0 en HDR-foto's en video. De DJI Mavic Air 2 heeft een maximale vliegtijd van 34 minuten en kan tot 10 km afstand vliegen.

Bron: https://dronedj.com/2020/08/06/dji-updates-fly-app-advanced-gimbal-settings-improved-stability/#more-33371

0 Reacties

    Plaats een reactie