Dronefabrikant DJI presenteert vandaag de nieuwe variant van de DJI Osmo genaamd de DJI Osmo+. Dit nieuwe model beschikt over de Zenmuse X3 zoom camera waarmee je tot 7x kunt inzoomen.

DJI Osmo+

De fabrikant lanceert met de DJI Osmo+ de eerste handheld gimbal met zoom functie. De camera kan het beeld tot 7 keer vergroten. De zoomverdeling bestaat uit 3.5x optische zoom en 2x digitale lossless zoom. De digitale zoom is alleen beschikbaar wanneer er in een 1080p HD resolutie gefilmd wordt.

DJI presenteert nieuwe DJI Osmo+ handheld gimbal zoom camera

Camera

De DJI Osmo+ is uitgerust met de Zenmuse X3 zoom camera. Hiermee film je in een 4K resolutie met 30 frames per seconde(fps). In 1080p kan je tot 100 fps filmen. Deze hoge framerate wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van slowmotion video's. De 12 megapixel camera schiet foto's in Adobe DNG RAW wat ideaal is voor het later bewerken van foto's.

Accu

De DJI Osmo+ krijgt ook een nieuwe batterij van 1225 mAh. Dit is 245 mAh meer dan zijn voorganger. De gimbal van de DJI Osmo+ is 47 gram zwaarder dan die van de DJI Osmo. Verder zijn er geen verschillen op te merken tussen de twee handheld gimbal camera's.

Prijs

De nieuwe DJI Osmo+ is vanaf begin september beschikbaar en gaat 749 euro kosten. De huidige DJI Osmo kost momenteel 659 euro. Voor 90 euro heb je dus de 7x zoom functie en een verbeterde accuduur.

2 Reacties

  1. MapleShaw

    I cant wait to get one with the attractive price

  2. Ad van Uden

    Ik heb een paar maanden geleden een Osmo plus gekocht. Bij het filmen kwam ik er al meteen achter dat de licht meting waardeloos was! Niet mee te werken, dan donker dan weer licht. Dit is niet met de "gewonen" Osmo! Ik heb hem dan ook terug gestuurd en na 4 maanden kreeg ik hem eindelijk terug, met het zelfde probleem!!!!! Dat verwacht je niet van DJI !

Plaats een reactie