DJI heeft een nieuwe versie van haar Phantom 4 quadcopter aangekondigd. DJI Phantom 4 PRO is uitgerust met een nog betere camera, extra sensoren en ingebouwde monitor op de afstandsbediening.

DJI presenteert Phantom 4 PRO

Los Angeles

Eerder deze maand kondigde DJI al aan dat zij vandaag een nieuw product zouden presenteren. Tijdens een speciale bijeenkomst in Los Angeles werd vandaag als eerste een nieuwe versie van de Phantom 4 quadcopter aangekondigd.

DJI presenteert Phantom 4 PRO

Betere camera

DJI Phantom 4 PRO is voorzien van een verbeterde camera met een 1 inch sensor. De camera schiet video in 4K Ultra HD op 60 frames per seconde (fps) en maakt foto’s met een resolutie van 20 megapixel.

Display

Ook komt de afstandsbediening van de Phantom 4 PRO met een geïntegreerd 5.5 inch display. In tegenstelling tot de reguliere Phantom 4 versie heb je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de camerabeelden live te bekijken!

DJI presenteert Phantom 4 PRO

Sensoren

DJI Phantom 4 PRO kan ook nog beter om zich heen kijken, want de quadcopter is uitgerust met extra sensoren. Zo heeft de PRO-versie ook twee visuele sensoren aan de achterzijde van het apparaat en aan de zijkant van het apparaat bevinden zich nieuwe infrarood-sensoren.

DJI presenteert Phantom 4 PRO

Langere vliegtijd

Ook heeft DJI de vliegtijd van de Phantom 4 PRO weten te verlengen naar maar liefst 30 minuten.

LightBridge

Voor draadloze overdracht van de beelden maakt ook de Phantom 4 PRO gebruik van DJI's LightBridge-technologie. Het apparaat kiest tussen 2.4Ghz en 5.8Ghz verbinding, afhankelijk van de omgeving.

DJI presenteert Phantom 4 PRO

Prijs

De prijs van de DJI Phantom 4 PRO bedraagt 1.699 euro.

Inspire 2

Ondanks het feit dat de reguliere Phantom 4 al met kop en schouders boven de concurrentie uitstak, heeft DJI toch besloten om haar beste drone nog beter te maken. Ook presenteerde de fabrikant vandaag een nieuwe versie van haar professionele drone: Inspire 2.

0 Reacties

    Plaats een reactie