DJI heeft op eerste kerstdag een nieuwe update uitgebracht voor de DJI Phantom 4 Pro. Met de update wordt de panorama mode toegevoegd waardoor het fotograferen van landschappen nog makkelijker wordt.

Firmware update

Met de nieuwe firmware (01.05.300) wordt de panorama functie toegevoegd aan de DJI Phantom 4 Pro. De drone kan hierdoor met een druk op de knop een prachtige panorama foto maken. Voorheen was dit enkel mogelijk via apps van derden zoals Litchy, of moest de gebruiker zelf meerdere foto's aan elkaar plakken.

Panorama foto

Dankzij de firmware update wordt het maken van panorama foto's een koud kunstje. De dronepiloot kiest een van de vier panorama opties waarna de drone zelf meerdere foto's maakt en aan elkaar plakt. De functie werd eerder al toegevoegd aan de DJI Mavic Pro en DJI Spark, maar de DJI Phantom 4 Pro is in staat dezelfde foto's in een hogere kwaliteit te maken.

DJI voegt panorama mode toe aan DJI Phantom 4 Pro

Panorama Sphere

In Panorama Sphere worden 34 foto's gemaakt die aan elkaar geplakt worden voor een 360 graden foto.

Panorama 180

In Panorama 180 worden in totaal 21 foto's gemaakt en door de DJI software aan elkaar geplakt voor een prachtige 180 graden luchtfoto.

Panorama verticaal

In Panorama verticaal worden drie foto's gemaakt en aan elkaar geplakt voor een prachtig verticaal shot.

Panorama horizontaal

De Panorama horizontaal fucntie is vergelijkbaar aan die van de Panorama 180, alleen worden voor de horizontaal functie 9 foto's gemaakt en aan elkaar geplakt.

Updaten

Bekijk de onderstaande video's waarin uitgelegd wordt hoe je jouw DJI Phantom 4 Pro kunt updaten via de DJI Go 4 applicatie of via DJI Assistant 2.

0 Reacties

    Plaats een reactie