Er zijn foto's uitgelekt van de nieuwe DJI Mavic 2 serie. Deze foto's laten zien dat DJI niet met één nieuwe Mavic komt, maar met twee. De DJI Mavic 2 Zoom en de DJI Mavic 2 Pro worden vermoedelijk al in augustus aangekondigd.

DJI Mavic 2 serie

Er is een advertentie pagina uitgelekt van de nieuwe DJI Mavic 2 serie. In de advertentie is te zien dat DJI met twee nieuwe Mavics op de markt komt, wetende de Mavic 2 Pro en de Mavic 2 Zoom.

DJI Mavic 2 Pro

De DJI Mavic 2 Pro heeft volgens de advertentie een Hasseblblad camera met een 1-inch CMOS sensor. DJI nam vorig jaar een meerderheidsbelang in camerafabrikant Hasselblad en richte zich daarmee in eerste instantie op de professionele sector. Nu lijkt het erop dat de kwalitatieve camera technologie ook in de DJI Mavic 2 Pro te vinden is.

DJI Mavic 2 Zoom

Naast de DJI Mavic 2 Pro komt DJI dus ook met een DJI Mavic 2 Zoom drone. Deze drone heeft een camera die 2x optisch kan inzoomen, van 24 mm naar 48 mm. Vermoedelijk heeft deze camera wel een kleinere sensor.

Gelekte advertentie bevestigt twee nieuwe drones in DJI Mavic 2 serie

Bereik

Naast de modellen en camera's beschrijft de advertentie nog meer specificaties van de DJI Mavic 2 serie. Zo kunnen de piloten rekenen op FullHD 1080p live beelden tot op een afstand van 8 kilometer. Dit zal hoogst waarschijnlijk op Europese frequenties iets lager liggen, vermoedelijk zo'n 5 of 6 kilometer.

360-graden objectherkenning

De DJI Mavic 2 komt ook met een 360-graden objectherkenning, waarmee hij aan alle zijdes kan voorkomen dat je ergens tegenaan vliegt. Ook helpt deze objectherkenning voor een verbeterde Active Track 2.0.

Gelekte advertentie bevestigt twee nieuwe drones in DJI Mavic 2 serie

Vliegtijd en snelheid

De vliegtijd van de DJI Mavic 2 serie bedraagt maximaal 31 minuten per volle accu. Dit is een minuut langer dan de DJI Mavic Pro Platinum en vier minuten langer dan de DJI Mavic Pro drone. Ook is de maximale snelheid verhoogt van 65 kilometer per uur naar 72 kilometer per uur.

Lancering

Wanneer de DJI Mavic 2 serie precies wordt gepresenteerd is nog niet bekend. Wel verwachten wij dat dit niet lang meer op zich laat wachten gezien dat er steeds meer beelden uitlekken. Op 31 augustus start de consumenten elektronicabeurs IFA in Berlijn. Naar verwachting zal de DJI Mavic 2 serie dan al te bewonderen zijn in de stand van DJI.

Gelekte advertentie bevestigt twee nieuwe drones in DJI Mavic 2 serie

0 Reacties

    Plaats een reactie