Exact 322 dagen na de lancering van de DJI Phantom 4 stopt de dronefabrikant met de productie van de drone. De drone zal nog wel verkocht kunnen worden aangezien DJI nog een flinke voorraad heeft staan.

DJI Phantom drones

De DJI Phantom 4 drone werd op 1 maart 2016 gepresenteerd. De drone was de opvolger voor de populaire DJI Phantom 3 series. De DJI Phantom 4 drone werd uitgerust met onder andere obstakelontwijking, verbeterde motoren en een hoge capaciteit accu. Op 15 november 2016 werd echter alweer de opvolger van de drone uitgebracht onder de naam DJI Phantom 4 Pro.

DJI stopt met productie DJI Phantom 4

Productie gestopt

Door de komst van de nieuwe DJI Phantom 4 Pro en de lancering van de compacte DJI Mavic Pro ziet DJI de vraag naar de normale DJI Phantom 4 dalen. Aangezien de fabrikant er nog aardig wat in voorraad heeft staan is het besluit genomen om de productie te stoppen.

Kort geproduceerd

Onlangs stopte DJI ook al met de productie van de drones uit de DJI Phantom 3 serie. De DJI Phantom 4 heeft echter de kortste levensduur van DJI producten ooit. De DJI Phantom 4 heeft slechts 10 maanden (322 dagen) op de productieband van DJI gestaan.

DJI stopt met productie DJI Phantom 4

1 Reacties

  1. Jaap Wieringa

    Is er voor de DJI Phantom 4 nog een handleiding te downloaden Mvr.gr.J.wieringa

Plaats een reactie