DJI lanceert stilletjes de DJI Phantom 4 Advanced. De drone is een upgrade versie van de Phantom 4. De koper heeft de keuze uit de Phantom 4 Advanced en de Advanced+ waarbij de remote controller is voorzien van een videoscherm.

DJI

Waar iedereen met smacht zit de wachten op de release van de DJI Spark komt de dronefabrikant plotseling de Phantom 4 Advanced. De drone is een verbeterde versie van de DJI Phantom 4 waarvan de productie begin van dit jaar werd gestaakt.

Camera

De camera van de DJI Phantom 4 Advanced is voorzien van een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor camera en kan 4K beelden opnemen met 60 beelden per seconden. De beelden worden weggeschreven met een bitrate van 100Mbps. De optische prestaties, sensoren en processors zorgen ervoor dat alles wordt opgenomen in High Dynamic Range (HDR) en dit zorgt voor een hoger detail dat nodig is voor de nabewerking.

DJI presenteert Phantom 4 Advanced en Advanced+

Intelligent Flight Mode: DRAW

De DJI Phantom 4 Advanced is voorzien van een nieuwe intelligent flight mode genaamd Draw. Draw is een nieuwe technologie voor waypoint navigatie. Door een simpele lijn te tekenen stippel je een route uit voor de drone en kan je vervolgens de focus verleggen op het opnemen van het perfecte beeld. Er zijn twee verschillende manieren waarop Draw gebruikt kan worden. In 'Forward' vliegt de drone op een constante snelheid over de route en in 'Free' heb je de mogelijkheid de drone rond te draaien terwijl hij over de route vliegt.

DJI presenteert Phantom 4 Advanced en Advanced+

Vliegmodi

Naast de Intelligent Flight Mode Draw beschikt de DJI Phantom 4 Advanced ook over de bekende vliegmodi als ActiveTrack, TapFly, Gesture Mode en Return to Home. Deze functies zorgen ervoor dat je als dronepiloot je focus kan leggen op het maken van prachtige luchtopnames.

Remote controller

De DJI Phantom 4 Advanced wordt geleverd inclusief remote controller. Daarbij heeft de Advanced+ een remote controller met daarop het videoscherm van DJI. De afstandsbediening is voorzien van een 6000mAh 2S LiPo accu. De maximale communicatie afstand op Europese frequenties is 3.5 kilometer. In Amerika kan de DJI Phantom 4 Advanced een afstand van 7 kilometer bereiken.

Baterij en vliegtijd

De DJI Phantom 4 Advanced is net als de Pro versie voorzien van de hoge capaciteit accu. Deze 4S accu heeft een capaciteit van 5870mAh en geeft je een vliegtijd van maximaal 30 minuten. In de DJI Go app zie je het accuniveau en hoeveel accucapaciteit de drone nog nodig heeft om terug te vliegen naar het vertrekpunt.

DJI presenteert Phantom 4 Advanced en Advanced+

Kopen

De DJI Phantom 4 Advanced krijgt dus dezelfde kwalitatieve camera als die van de Phantom 4 Pro. Echter beschikt de Phantom 4 Advanced niet over de obstakel ontwijkingssensoren aan de vier zijde van de drone, maar alleen aan de voorkant. Daarmee past de drone perfect tussen de twee modellen in. De prijs van de DJI Phantom 4 Advanced komt op 1.549 euro en is daarmee 150 euro goedkoper dan de DJI Phantom 4 Pro. De DJI Phantom 4 Advanced+ beschikt over een remote controller met een videoscherm en kost 1.849 euro.

0 Reacties

    Plaats een reactie