DJI dronepiloten die de Apple iPhone X gebruiken bij het vliegen, kijken al vanaf de release van hun nieuwe smartphone tegen twee zwarte balken aan. Daar is met de laatste update van de DJI Go 4 applicatie nu een einde aan gekomen.

Apple iPhone X

Door de laatste update van de iOS versie van de DJI Go 4 App hoeven dronepiloten met de Apple iPhone X niet langer meer tegen zwarte balken aan te kijken. De applicatie werkt nu optimaal op het 5.8-inch Super Retina display.

Full-screen

In het hoofdmenu, de video editor, community galerij en het profielscherm is vanaf nu het hele iPhone X scherm gevuld. In het camera menu blijven er nog gedeeltelijk zwarte balken te zien, maar dit komt doordat de beeldverhouding van de DJI drone camera's anders is dan het scherm de iPhone X. Wel zijn de bedieningsknoppen opgeschoven zodat je toch een full-screen ervaring krijgt.

DJI Go 4 app nu ook full-screen op Apple iPhone X

Update 4.1.22

Met de nieuwe versie van de applicatie heeft DJI ook een panorama modus toegevoegd voor de DJI Phantom 4 Pro en is de verbinding voor de DJI Spark drone verbeterd.

1 Reacties

  1. Peter Clerx

    Alleen staan er in de app met iOS iPhone geen mappen zo dat je deze kan downloaden om zonder WiFi te vliegen

Plaats een reactie